Bestil tid hos den bedste akupunktør i Valby

04 August 2022 admin

editorial

Ville du være interesseret i akupunktur som en metode til at lindre smerter, spændinger, allergier eller andre helbredsproblemer? Vælg en person, der er kvalificeret, erfaren og veluddannet, hvis du ønsker at prøve det. Det er ikke værd at sætte kvalitet og høje standarder på spil, når du vælger den person, der skal stikke nåle i din krop – det er trods alt dit helbred, som det handler om.

Hvad er filosofien bag akupunktur?

Akupunktur er en holistisk tilgang til medicin, hvilket betyder, at den ser på hele mennesket – krop, sind og ånd – i stedet for blot at se på symptomerne på en sygdom. Dette står i modsætning til den vestlige medicin, som har tendens til at fokusere på at behandle selve sygdommen.

Det østlige medicinske paradigme ser sundhed i sjæl og legemesom resultatet af en harmonisk balance mellem de komplementære yderpunkter yin og yang i livskraften Qi (udtales “Chi”). Sygdom anskues som værende en konsekvens af en ubalance mellem disse kræfter, som opstår når der er blokeringer i meridianerne – altså de energibaner gennem hvilken Qi eller Chi helst skal flyde uhindret og frit.

Akupunktør Valby

Hvilke tilstande kan akupunktur afhjælpe?

Akupunktur bruges oftest til at behandle smerter, men kan også være effektiv til en række andre sygdomme. Disse omfatter:

– hovedpine og migræne

– spændinger og stress

– fordøjelsesbesvær og irritabel tarmsyndrom (IBS)

– astma og allergier

– gigt og andre inflammatoriske tilstande.

Er der risici forbundet med akupunktur behandling?

Akupunktur er generelt en sikker behandling, når den udføres af en uddannet og autoriseret behandler. De mest almindelige bivirkninger er blå mærker og ømhed på nåleområdet.

Nogle mennesker kan også opleve svimmelhed, kvalme eller besvimelse. Hvis du har nogen bekymringer, bedes du kontakte din læge, inden du bestiller en tid.

Hvad er fordelene ved akupunktur?

Akupunktur har vist sig at være effektiv i behandlingen af smerter, spændingshovedpine, migræne, fordøjelsesbesvær, astma, allergier og gigt. Det kan også bidrage til at forbedre blodcirkulationen og øge energiniveauet. Desuden er akupunktur en god måde at reducere stress og fremme afslapning på.

Bestil tid til akupunktur i dag på aku-punkturklinik.dk.

More articles