Benyt professionelle håndværker til at udføre service i boligen

10 March 2020 Astrid Pedersen
Benyt professionelle håndværker til at udføre service i boligen

Har du brug for hjælp til forbedring af boligen, er det godt at vide hvilke håndværkere som gør hvad.

Tilkald en autoriseret elektriker eller el installatør til el arbejdet

Når du skal have trukket nye kabler til elektriske udtag eller lamper – for eksempel i forbindelse med en ombygning af din bolig – skal du faktisk ifølge loven kontakte en autoriseret elektriker eller el installatør. Denne regel eksisterer af sikkerhedsmæssige hensyn. Elektricitet er ikke noget at spøge med – og du kan risikere at udsætte dig selv og andre for livsfare, hvis du selv fifler med de faste elektriske installationer i dit hjem.

Du må selvfølgelig gerne skifte en pære eller erstatte en sikring i dit sikringsskab, hvis den er sprunget. Men skal hele hfi relæet udskiftes, eller skal du have omlagt grupperne, er det en autoriseret elektriker eller el installatør, du skal have fat på.

Lad glarmesteren skifte den knuste eller punkterede rude

Er der gået en fodbold eller en gren igennem ruden i et af dine vinduer, eller er den gamle termo rude punkteret? Så bør du benytte dig af hjælp fra en dygtig glarmester. På den måde er du garanteret et holdbart resultat med en rude, som er tilpasset og tætnet helt efter bogen. Din glarmester kan også hjælpe, hvis du eksempelvis ønsker at udskifte de gamle ruder med nogle mere isolerende – og dermed økonomiske og klimavenlige – nogle af slagsen. Du kan altid finde en glarmester i dit lokalområde – læs mere på servicefirmaer.dk

En murer kan hjælpe med ombygning af badeværelset

Skal der sættes nye fliser eller klinker i gulvet eller på væggene i dit badeværelse – og skal de sidde både fast og snorlige? Så er det en god idé at overlade opgaven til en faglært murer, og dermed få garanti for et stykke holdbart og vel udført arbejde.

Læs mere om håndværkere og deres service på servicefirmaer.dk

Tjek også disse sider:

https://servicefirmaer.dk/
https://serviceudbydere.dk/
https://AltDetPraktiske.dk/
https://HandyHjælp.dk/
https://UltraHandy.dk/
https://MegaHandy.dk/
https://ServiceSkandinavia.dk/
https://ServicePlanet.dk/
https://ServiceFinderen.dk/
https://servicetips.dk/
https://servicetricks.dk/
https://servicevirksomheder.dk/

More articles