Bliv en haj til at lave intuitive rapporter med et kursus i Power BI

01 November 2021 Silje Hansen

editorial

Sidder du i en stilling, hvor du løbende skal lave rapporter og dashboards til ledelsen? Så kan et kursus i Power BI være lige noget for dig. Et kursus som dette kan nemlig klæde dig endnu bedre på til at lave rapporter, som er intuitive og til at forstå. Prøv engang bare at læse med her. 

Hvad kan du få ud af et kursus i Power BI?

Lær mere omkring design af rapporter

På dette kursus kommer du til at lære mere omkring design af rapporter, og hvilken betydning det har for modtageren. Du bliver derfor også klædt ekstra godt på til, hvordan du kan lave brugervenlige og ikke mindst flotte rapporter. 

Lær mere omkring visualisering og analyse af data

Dette kursus kan også klæde dig ekstra godt på til, hvordan du kan lave forretningsanalyser med Power BI, og hvordan programmet bedst kan bruges til at visualisere data, du arbejder med. 

Eksemplerne her er kun få af de mange ting, du kan få ud af et kursus i Power BI. Og det er selvfølgelig en fordel, hvis du opsøger en kursusvirksomhed, som udbyder et kursus som dette, for så kan du se meget specifikt, hvad kursusindholdet er, og hvilket udbytte du, dine kolleger eller dine ansatte kan få. 

Det skal også nævnes, at der findes kurser på en række forskellige niveauer. Det er også med til at sikre, at du kan få det bedst muligt udbytte, når først du kommer på et kursus. Sørg derfor også for, at du melder dig på et, der tilsvarer det niveau, du er på, så du kan gå fra kurset og være endnu bedre til rapportering og datavisualisering med Power BI. 

Et firma du kan kontakte ift. et godt og lærerigt kursus i Power BI, er 4D. De udbyder desuden også mange andre kurser end i Power BI. 

More articles