Bliv klogere med Office 365 kurser

05 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har din virksomhed udrullet Microsoft Office 365 i alle afdelinger? Så bør du overveje et Microsoft Office 365 kursus.

Hvorfor skal jeg tage et Microsoft Office 365 kursus?

Der er mange gode grunde til at fordybe sig i de mange muligheder som Microsoft Office 365 tilbyder gennem et spændende og lærerigt kursus. På et Microsoft Office 365 kursus lærer du ikke alene om de spændende applikationer som er indeholdt i Microsoft Office 365. Du lærer også hvordan disse applikationer arbejder sammen og integrerer med hverandre.

Du lærer hvorledes du og dine kolleger eller medarbejdere kan udnytte denne integration til at skabe anvendelige og mangfoldige online arbejdspladser. Du får et dybere indblik i hvordan Microsoft Office 365 fungerer på et sikkerhedsmæssigt plan og hvordan du kan beskytte dine data i forbindelse med deling. Og du får det gyldne overblik over de mange funktioner i Microsoft Office 365 samt en bredere indsigt i hvordan de udnyttes bedst muligt.

Hvad kan jeg opnå med et Microsoft Office 365 kursus?

Når du og dine medarbejdere eller kolleger sammen gennemgår et Microsoft Office 365 kursus vil I få en fælles forståelse af hvorledes denne nye samarbejdsplatform kan anvendes i jeres daglige arbejde. Dermed kan I opnå et stærkere og mere effektivt work flow som kan give en højere grad af tilfredsstillelse i det daglige og langt mere arbejdsglæde.

Det er for eksempel meget nemmere at dele filer over OneDrive end at skulle sende utallige emails, med fare for overskrivelse af ændringer og stor forvirring omkring hvad der skal tælle som den endelige version. Og anvendes Teams eller Groups i forbindelse med samarbejde og møder kan du være ganske tryg ved sikkerheden i systemet.

Leder du efter Microsoft Office 365 kurser i høj kvalitet kan du altid kontakte den danske kursus udbyder 4D – læs mere om de mange kurser på https://www.4d.dk/kurser/online-services/office-365 

More articles