Brugte biler fra landets bedste forhandlere – find dem online

04 May 2020 Astrid Pedersen

editorial

Står der ny bil øverst på ønskelisten i det lille hjem? Er familien vokset ud af den gamle bil – eller er der behov for en ekstra bil i garagen for at kunne dække de daglige transport behov? Så har I sikkert allerede gennemtrawlet diverse brochurer fra bil forhandlerne for at finde den helt rigtige pris. Og I har sandsynligvis skuttet jer en del når I nåede til prisen på bilparkens nye medlem.

En ny bil er en dyr bil

I Danmark er nye biler uforholdsmæssigt dyre. Uanset hvilken størrelse, model eller type bil, du leder efter, vil nyprisen på bilen være astronomisk når man sammenligner med vore nabo lande. Staten pålægger nye biler skatter og afgifter, hvilket sende prisen på himmelflugt. Det er meget sandsynligt, at i vil få brug for et dyrt bil lån for at kunne finansiere indkøbet af en fabriksny bil. Og I har helt sikkert mange andre interessante projekter at bruge penge på end på lån afbetaling.

Få mere bil for pengene – køb den nye bil brugt

Dertil kommer, at en ny bil lynhurtigt taber sin værdi. Størstedelen af nyværdien på en fabriksny bil er forduftet når bilen når sit tredje leveår. Har I optaget et lån til finansiering af bil køb kan I således risikere at opleve at I skylder mere i bilen end den er værd. Dette er rigtig ærgerligt – især når I i stedet kunne have draget fordel af dette fænomen, og købt en brugt bil med 3 – 5 år på bagsmækken. Og så havde I tilmed kunnet vælge en større bil med mere ekstra udstyr, måske endda helt uden at skulle optage et lån.

Find den nye brugte bil online hos forhandler

På den store bilportal https://www.biltorvet.dk/ finder I annoncer for brugte biler til salg fra forhandlere over hele landet.

More articles