Dan dig et overblik over dine lån

19 januar 2020 Anders Lundtang Hansen
Dan dig et overblik over dine lån

Man siger som bekendt, at mange bække små kan gøre en stor å, og derfor kan man måske blive nødt til at låne fra forskellige banker og pengeinstitutter, hvis man skal samle penge nok sammen til det, man har brug for.

Dette kan alt fra en bil, udlæg til et hus, nogle nye hvidevarer med videre.

Man skal dog passe på med ikke at tage en masse små-lån, fordi man lever over evne i hverdagen og gerne vil leve bedre, end hvad man tjener – lånte penge er jo ikke ens egne, de er netop til låns.

Men derfor kan man godt gennem et længere liv både have store og små løn, der har en længere eller kortere afbetalingsperiode samt beløb på renten.

Dette kan være alt fra et lån i huset, der løber over mange år; måske er man ved at betale af på et studielån, man tog i sin tid til en fordelagtig rente; lån penge hos Ikano Bank var også noget, så man endte med at vælge til.

Og pludselig kan det være svært at huske, hvad renten er på diverse lån, man har taget gennem tiden, hvilke der skal genforhandles, hvilke man stadig skylder på, hvilke man har glemt at betale sidste omgang til, og hvilke man er endt med at have betalt tilbage, men glemt alt om.

Derfor bliver man nødt til at danne sig et overblik over de lån, så man ikke bliver overrasket over, hvornår der trækkes penge på ens konto til betaling, hvis man da ikke ligefrem skal huske at gøre dette manuelt.

Det er nemlig ofte den slags, der fører med sig, at man tager et kviklån for at leve, som man ellers troede, man kunne, men man havde lige glemt, at der skulle betales af på et lån.

Heldigvis kræver det ikke så meget at danne sig sådan et overblik. Det kan gøres manuelt, som det kan gøres digitalt!

Flere nyheder