Dansk design når det er bedst

19 January 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Når det kommer til dansk design, så er der ingen tvivl om, at der er mange klassikere at finde. Det gælder især også, hvis man betragter de elegante Le KLINT lamper. Her finder man løsninger, der giver blikfang og som tiltrækker opmærksomhed i din indretning. Der er derfor også alle gode grunde til at indrette dig med LE KLINT lamper, hvis du ønsker fornyelse i dit hjem. 

LE KLINT byder på alt fra loftslamper, gulvlamper, væglamper, bordlamper m.m. Det der skaber blikfang ved disse lamper er, at de er meget skulpturelle og samtidig utrolig elegante. Det betyder også, at de kan passe ind i stort set alle hjem, som ønsker at deres lys, skal kunne mere end blot praktiske ting. Det der er med lamper som disse er nemlig, at de naturligvis giver et godt lys. Men de kan i lige så høj grad tænkes ind i måden, der indrettes på. Hvis du derfor ønsker lamper, som er alt andet end bare funktionelle, så er det værd at kigge i retningen af LE KLINT. 

Find inspiration til din næste LE KLINT lampe

Hvis du ønsker inspiration til, hvordan du kan bruge de forskellige lamper, som dette firma har designet, så finder du alle deres modeller på deres hjemmeside. Her kan du se de mange måder og forskellige løsninger, der findes. Men det er nu engang kun fantasien og kreativiteten, som sætter grænser for, hvordan du kan og vil indrette dig. 

Du vil opleve, hvordan deres design er let at genkende. De bruger nemlig bl.a. en særlig foldeteknik, som også er en del af deres DNA. Det gælder på tværs af de mange forskellige designs, som deres lamper har. 

Du kan med fordel kigge nærmere her: https://www.leklint.dk/, hvis du vil inspireres, og se det store udvalg, som findes af de mange LE KLINT lamper. 

More articles