Få den bedste hjælp til renovering af ny bolig hos dit malerfirma i København

04 March 2020 Astrid Pedersen
Få den bedste hjælp til renovering af ny bolig hos dit malerfirma i København

Har du netop købt et hus eller en lejlighed i København? Så er du sikkert ivrig efter at få nøglerne i hånden og rykke ind i de nye stuer og værelser. Men her bør du slå bremserne i – bare et øjeblik – og overveje om ikke det var en god idé at få et malerfirma til at istandsætte lofter, vægge og indvendigt træværk i din nye bolig

Hvorfor betale sig fra sit malerarbejde?

Måske mener du ikke, at en professionel maler er pengene værd. Det kan være, at du før har prøvet at male et rum, og derfor mener, at du kan klare opgaven lige så godt som en faglært håndværker. Men her skal du tænke på, at du reelt ikke kender tilstanden og beskaffenheden af din nye bolig. Det kan sagtens være, at der sidder lag på lag af tapet, som skal rykkes ned inden selve malerarbejdet kan begynde. Og det er slet ikke utænkeligt, at det tapet, du alligevel har tænkt dig at fjerne, dækker over puds som er så gammelt og beskadiget, at det vil smuldre og falde ned sammen med tapetet.

I så tilfælde er der brug for at pudse væggen op på ny, og dernæst sætte filt eller væv op for at få det bedste resultat. Det er også meget sandsynligt, at fuldspartling med indfarvet spartel masse er den rette løsning. Så er vi ude i et stykke meget omfattende arbejde, som kræver et vist håndelag.

Hvis du ønsker det smukkeste og mest ensartede slut resultat, bør du således alliere dig med en erfaren maler. En dygtig maler vil have det rette håndelag og den portion professionel erfaring som skal til for at få din nye bolig til at stråle. Og så er du garanteret et resultat, som vil holde sig pænt i mange år fremover.

Du kan finde dit lokale malerfirma på https://malerkanonen.dk/ 

More articles