Få den bedste servicering af din bil på dit lokale autoværksted

19 January 2020 Astrid Pedersen
Få den bedste servicering af din bil på dit lokale autoværksted

Som bilejer har du brug for et godt autoværksted – helst i nærheden af din bopæl. På et autoværksted kan du nemlig få udført alt arbejde på din bil, fra de simpleste reparationer og udskiftning af reservedele til undervogns behandling og antirust behandling samt servicering af din bils elektroniske udstyr.

Har du kontakt til en dygtig automekaniker med eget autoværksted, er du sikret den bedste service af din bil hos en person, som kender både dig og den. Og så kan du med en god serviceaftale benytte dig af forskellige ydelser og faciliteter, som kan vise sig nyttige for både dig og din bil.

Find dit autoværksted i Viborg

Er du og din bil bosat i eller omkring Viborg, og leder du efter et lokalt autoværksted på de kanter, kan du med fordel besøge Steffenauer Auto. Steffenauer Auto er ejet og drevet af Morten Steffenauer, som overtog det vel udstyrede værksted i år 2000. Gennem tyve år har Steffenauer Auto således betjent glade og tilfredse kunder – og deres biler – med alle typer services og reparationer.

Ud over Morten Steffenauer beskæftiger Steffenauer Auto fire dygtige mekanikere. Samtlige medarbejdere hos Steffenauer Auto holder sig løbende opdateret med kurser og efteruddannelse, og er således altid up to date med de seneste arbejds metoder og anvendelsen af det top moderne udstyr, med hvilket Steffenauer Autos værksted er udrustet.

Hvilke ydelser tilbyder Steffenauer Auto?

Når du vælger Steffenauer Auto som dit faste autoværksted i Viborg, kan du regne med en betjening, som ligger ud over det sædvanlige. De dygtige og engagerede medarbejdere brænder for deres håndværk, og besidder dertil en høj grad af faglig stolthed. Dette betyder at du, uanset om din bil skal have rettet en mindre bule eller udbedret en total skade, kan stole på, at bilen er de mest sikre og professionelle hænder. Læs mere på steffenauerauto.dk

More articles