Få hurtigt flotte fliser med fliserens

17 March 2021 Emilie Ann Jacobsen

Hvis du en gang har prøvet at stå og skure på fliserne i din indkørsel med sand og en kost for at fjerne mos og alger, har du helt sikkert tænkt: Findes der ikke en nemmere løsning? Og det gør der heldigvis. Der er flere firmaer, der tilbyder fliserens, hvor fliserne bliver højtryksspulede rene. Derefter bliver de behandlede, så mos og alger har sværere ved at sætte sig på fliserne igen, og du har mulighed for at få rillerne mellem fliserne fyldt op med sand. 

Et af de firmaer, som det er en god ide, at du holder øje med, er Stecks Fliserens. De har et meget højt niveau, og du kan derfor være sikker på, at du får et godt resultat. Alger og mos er jo ikke kun et praktisk problem, men også et æstetisk problem. Med smukke fliser i haven bliver det bare rarere for dig at være i haven. 

Fordele ved regelmæssig fliserens

Hvis du lader alger og mos sidde på fliserne i længere tid, kan det begynde at skævvride fliserne. Mosset er jo så stærkt, at hvis der er meget af det, kan det begynde at få fliserne til at glide lidt fra hinanden. Det kan jo give et kæmpe arbejde med at rette fliserne op efterfølgende. 

Derudover kan det være direkte farligt for dig, hvis du har alger og mos på fliserne om vinteren. Begge dele bliver våde og glatte, hvorfor du kan komme til at glide på dem. Det er derfor særligt vigtigt, at du sørger for at holde din indkørsel og stien op til din bolig fri for mos og fliser, så dine ældre gæster ikke falder og slår sig alvorligt. 

Endelig må du ikke undervurdere, hvad betydningen af mos og fliser gør for dit engagement for at holde haven pæn. Hvis det skrider på et område, kan det hurtigt begynde at skride på andre. 

More articles