Få mere varme for pengene – installer en moderne varmepumpe

06 May 2020 Astrid Pedersen
Få mere varme for pengene - installer en moderne varmepumpe

De fleste bolig ejere, som varmer hjemmet op ved hjælp af traditionelle opvarmnings metoder, ryster lidt i bukserne når regningen for olie, piller, gas eller el ankommer efter en lang og hård vinter. Det er nemlig dyrt at varme huset op – især hvis dit gamle fyr efterhånden er gået hen og blevet slidt.

Elektriske varme paneler har altid været den dyreste og mest ineffektive måde hvorpå man kan opvarme en bolig, men har været nødvendige i tilfælde hvor det ikke har været muligt at tilslutte boligen til fjernvarme eller installere et fyr. Et gammelt, udtjent fyr er knap så effektiv i sin udnyttelse af det tilførte brændstof som da det var splinternyt, og skal tilmed hyppigere renses og repareres. Og så kan varme regningen hurtigt løbe op.

Skift til varmepumpe og spar penge

Nu er der dog håb forude for dig, som gerne vil skifte til en noget billigere og samtidig langt mere miljø og klima venlig løsning.

Med en moderne varmepumpe kan du faktisk regne med at barbere op imod halvfjerds procent af dine samlede udgifter til varme, og på samme tid få langt bedre varme for penge. Dette gælder især for de populære luft til luft varmepumper, som kan erstatte dine gamle elektriske radiatorer.

Med en luft til luft varmepumpe kan du nemlig ved hjælp af intelligent styring dirigere de varme luft strømme derhen hvor de gør allermest nytte. Med en smart app kan du tænde for din luft til luft varmepumpe inden du kører fra arbejde, således at du kan komme hjem til opvarmede stuer og værelser uden at varme apparatet behøver at brage løs hele dagen.

Din luft til luft varmepumpe filtrerer alle partikler og mikro organismer ud af luften ved hjælp af smarte filtre. Og så kan du bruge din luft til luft varmepumpe som air condition anlæg om sommeren.

Du kan finde din nye varmepumpe på www.gramenergi.dk

More articles