Få skarpere medarbejdere med Office 365 kurser

08 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Microsoft Office er den mest anvendte platform for diverse arbejdsprocesser i kontorbaserede virksomheder rundt omkring i verden. Stort set alt kontorarbejde udføres i Microsoft Office applikationer så som Microsoft Word, Microsoft Excel eller Microsoft PowerPoint. Derfor er det smart at anvende denne platform. Og endnu mere smart er det at udrulle en Microsoft Office 365 løsning.

Hvad er Microsoft Office 365?

Microsoft Office 365 er en abonnements baseret løsning fra Microsoft. Gennem et fast abonnement kan du indkøbe licenser til Microsoft Office pakken til samtlige arbejdsstationer på kontoret og dermed give alle medarbejdere adgang til at bruge Microsoft Office uden at skulle installere Microsoft Office pakken på hver enkelt klient.

Dette er en nem løsning idet medarbejderne får adgang til samtlige applikationer i Microsoft Office pakken – for eksempel Microsoft PowerPoint Microsoft Excel, Microsoft Word, Outlook og en lang række programmer til samarbejde og videndeling – blot ved at logge på.

Løsningen kan afvikles fra – og data opbevares på – Microsofts egne servere således at du ikke selv behøver at bruge lager plads på dette. Microsoft Office 365 kommer med en komplet backup løsning, fuld support, og fri opdatering og opgradering af applikationerne via nettet. Det er nemt, smart og behændigt. Og med et solidt kendskab til de forskellige programmer i Microsoft Office 365 kan dine medarbejdere optimere deres work flow og dermed skabe bedre resultater.

Hvor kan jeg sende mine medarbejdere på Microsoft Office 365 kursus?

Hos 4D, som er blandt de fremmeste udbydere af it relaterede kurser til det danske erhvervsliv, finder du en bred vifte af Microsoft Office 365 kurser. Du vil altid kunne finde et Microsoft Office 365 kursus som matcher dine ønsker og din virksomheds behov hos 4D. Er du i tvivl om hvilket kursus du skal vælge til dine medarbejdere kan du altid kontakte 4D via hjemmesiden 4d.dk

More articles