Får du også for meget spam i din webmail?

18 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Din webmail er fra https://www.simply.com/dk/webmail/ , som du da også sætter stor pris på, da det er din primære email, hvor du får dine primære mails i, og det er via den, at du holder den vigtige korrespondance med både venner, familie og bekendte.

Men den aktivitet har så også medført, at der er kommet lidt for meget spam i den, og det undrer dig egentlig, hvordan du er endt med at få alt det spam.

Som det første skal det nok nævnes, at der altid vil være noget spam, der finder vej til dig – det svarer til at tro, at man kan gå ud i regnvejr uden bare at blive lidt våd.

Men ligesom med regnvejr kan man også beskytte sig og gøre proaktive ting for at hindre, at man får spam, og man kan gøre noget ved det spam, som man allerede har.

Lav en indsats mod alt det spam i din webmail

Der vil formentlig være nogle indstillinger, som du kan gå ind at ændre på, så du kan tilkendegive, om en given mail i din indbakke er spam eller ej, så der måske kan sættes et filter op.

Det vil tage for lang tid at slette alt det spam, hvis det bliver ved med at komme ind, så hvis du kan, så skal det sendes i retning af en spammappe.

Dernæst kan du tænke dig om, når du deler din mail ud på nettet.

Dette gælder både, når du deler den med virksomheder, hvor du gerne vil have et nyhedsbrev, for man kommer måske til at sige “ja tak” til mere reklame, som man ikke ønsker sig.

Når man laver et køb online, som kunne være til en gave, så giver man som regel også ens mail til forretningen på nettet, og så kan man risikere, at den bliver misbrugt – specielt hvis det ikke er en sikker forbindelse.

Tænk dig derfor om, når du giver din mailadresse ud.

Flere Nyheder