Find din nye tandlæge i Odense

06 June 2020 Astrid Pedersen

Når du flytter til en ny by, vil du automatisk få tildelt en læge gennem den offentlige sygesikring. Helt så nemt går det ikke med din nye tandlæge. Her skal du selv ud og undersøge mulighederne. Er du lige flyttet til Odense, er du sikkert interesseret i en god og centralt beliggende tandlæge. Og her kan du med fordel vælge Einar Engen Tandlægeklinik.

Hvorfor skal jeg vælge Einar Engen Tandlægeklinik som min tandlæge i Odense?

Einar Engen Tandlægeklinik er blandt de mere veletablerede og anset tandlæge klinikker i Odense. Klinikken er befolket med kompetent og engageret personale i form af tandlæge, tandplejer og klinik assistent. Det lille, fast sammentømrede team arbejder tæt sammen om at sikre den optimale behandling for klinikkens mange patienter.

Gennem årene har Einar Engen Tandlægeklinik hjulpet borgere i Odense og nærmeste omegn med at bevare tænderne sunde og stærke. Einar Engen Tandlægeklinik arbejder ud fra devisen at det blivende tandsæt skal holde hele livet – og denne mission sikres gennem en vedholdende og omfattende forebyggende indsats.

Hos Einar Engen Tandlægeklinik kan du være sikker på en på én og samme tid professionel og personlig behandling. Einar Engen Tandlægeklinik vil gennem oplysning hjælpe dig til selv at bevare dit tandsæt sundt og intakt, og vil til hver en tid anbefale behandlinger som kan sikre dette mål.

Du vil altid blive informeret om eventuelle behandlingers pris og varighed førend disse påbegyndes, og du vil altid have det sidste ord i forhold dertil. Har du ikke mulighed for at betale hele behandlingen på én gang, vil du blive tilbudt en fordelagtig afbetalingsordning. På den måde vil din økonomi ikke komme i vejen for vedligeholdelse af dine tænder.

Hvis du ønsker at læse mere om Einar Engen Tandlægeklinik, eller bestille en tid til en indledende konsultation, kan du altid klikke ind forbi klinikkens hjemmeside på tandlaegeodense.dk

More articles