Find gode og billige vinduer

20 april 2020 Lotte Hindsberg
Find gode og billige vinduer

Har du planer om at få udskiftet dine gamle vinduer, kan du enten selv kaste dig ud i projektet eller få en glarmester til at gøre det. Med mindre at du har erfaring med at udskifte vinduer eller har en til at hjælpe dig, som ved hvordan man gør bør du overveje at få en uddannet glarmester til at gøre det.

Det kan være farligt at udskifte vinduer og du kan komme til skade. Samtidig er det vigtigt at vinduerne bliver installeret korrekt, både så du ikke risikere at de falder ud, men også så de holder optimalt og giver maksimal isolering. Det giver ikke meget mening at købe billige vinduer og så holder de ikke optimalt på varmen, fordi de ikke er sat i korrekt. 

Få råd og vejledning af din glarmester

Der er en anden god grund til at benytte sig af en glarmester udover at han er garanti for at vinduerne er sat i korrekt. Han kan råde og vejlede dig i hvordan du efterfølgende får luftet korrekt ud. Sammen med at vores boliger er blevet bedre og bedre isoleret er de også blivet mere udsatte for fugt og svamp som ikke længere kan komme ud som før. Derfor er det vigtigt at sørge for at der sker en udluftning mindst 2 gange om dagen i 5-10 min. Det er ikke nok bare at åbne et vindue på klem i et værelse. Der skal være gennemtræk. Skimmelsvamp fremkalder blandt andet allergi og især små børn er udsatte. I yderste konsekvens bliver boligen ubeboelig.

Udluftningen sikre også at dine nye vinduer ikke bliver ødelagte. Gå den igennem med jævne mellemrum og sikre dig at der ikke er en rise i fugen. Er der en rise bør du udskifte den. Husk også at smøre hængslerne, så vinduet lukker til korrekt.

Flere Nyheder