Frækt og forførende lingeri i store størrelser

05 September 2021 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter plus size lingeri? Så læs med her.

Lingeri i plus size – find det online

Når man som kvinde har lidt mere til gården og til gaden end gennemsnittet kan det godt være svært at finde lækkert lingeri. Plus size piger har ikke alene brug for lingeri i store størrelser. Modellen skal også passe.

Det er eksempelvis ikke tilstrækkeligt at gå op i store størrelser når det for eksempel handler om at finde den rette BH. Her er det også vigtigt at man vælger en BH som kan støtte barmen således at man ikke får smerter i nakke eller skuldre derved, for eksempel en full cup BH.

Det kan ligeledes være vanskeligt at finde det rette lingeri i de fysiske butikker. Og derfor kan du med fordel vælge en online lingeri butik som Love Lingeri.

Hvem er Love Lingeri?

Love Lingeri er en online forhandler af frækt undertøj og andre former for lingeri. Hos Love Lingeri finder du lingeri i alle typer og størrelser. Love Lingeri sætter en ære i at føre et stort udvalg af modeller, og derfor kan du finde en bred vifte af forskellige typer lingeri – også i plus size.

Når du handler hos Love Lingeri slipper du for små lingeri butikker med et yderst begrænset udvalg af lingeri modeller og størrelser. Og du kan prøve dit nye lingeri inden for hjemmets trygge rammer uden at skulle ind i et trangt prøverum.

Hos Love Lingeri finder du lingeri fra brands så som abaci, Music Legs, Bijoux Indiscrets, Chilirose, Leg Avenue, Livia Corsetti Fashion, Noir Handmade, Cottelli Collection, Doreanse og Obsessive. Samtlige producenter står 100% inde for den høje kvalitet når det gælder såvel design som de anvendte materialer.

Du kan være helt sikker på at finde hvad du søger i den online shop på https://www.love-lingeri.dk/ 

More articles