Her kommer lige et par gode køre-huskeregler med en truck

By:

Hvis du er vant til at køre i truck, så behøver du nok ikke læse nidkært med i denne artikel, men måske lige skimte den med et enkelt øje.
For man vænner sig ofte så meget til ens kørsel, at det foregår på autopilot, men derfor kan det være rart at læse, hvad det lige aktivt er, man gør, så man får sagt det højt til en selv.

Artiklen her er måske egentlig mest henvendt til dem, som der kun delvist kender til truck- eller lastbilkørsel, men som tit er ude i trafikken, og dette gælder især de bløde trafikanter i form af gående, folk med barnevogn eller på cykel.

For denne artikel kan give dig en forståelse for, hvordan en truckchauffør skal gøre og befærde sig i trafikken, så du er obs på dette, når du er ude i trafikken og specielt i nærheden af lastbiler.

Selvom det ofte er truckførerens skyld, hvis der sker et uheld i trafikken mod en blød trafikant, så er det ikke til megen hjælp, hvis du ender ud med at blive kvæstet, invalidere – eller ligefrem død.

Godt nok har mange af disse store biler fået påmonteret ekstra mange spejle og censorer, så de især kan opdage hengemte trafikanter tæt på dem selv, så man burde kunne undgå højresvingsulykker, men derfor er man aldrig helt sikret, og uheld forekommer stadig.

Husk derfor også på, at du har et ansvar som trafikant at følge reglerne, så det bliver nemmere for de store trafikanter at komme omkring.

Disse lastbiler skal nemlig have godt med sving på, når de drejer, bakker og videre, og de har så mange spejle og kameraer at holde øje med, at hvis du lige pludselig kommer susende, så kan det blive overset af chaufføren, der har travlt med at holde øje med, at man ikke svinger maskinen ind i bygninger eller andet.

Vi ender lige med link, der viser dig i retning af brugte gaffeltruck, som du måske har brug for: https://www.protruck.dk/brugte-maskiner/brugte-gaffeltruck-stablere-rech-truck-terminaltraktorer-sakselifte-lifte-sidelaessere-fejemaskiner/

Posted in: truck