Hvilken kasket skal du vælge?

26 august 2021 Steffen Hansen

Der kan være mange grunde til, at du vil have dig en kasket. Det kan være fordi du er ved at tabe håret, fordi du vil undgå at få solen i øjnene, eller fordi du bare ikke orker at sætte dit hår. Men hvilken kasket skal du vælge?

Snapback

En snapback er en form for kasketter, som stammer fra hiphop miljøet. Det er en slags kasket, hvor skyggen er helt lige, og derved kan vendes til siden, fremad eller bagud. Snapbacks bruges i dag af mange forskellige typer personer. Derfor skal du ikke føle dig forpligtet til at være rap stjerne, før du køber en.

En baseball kasket

Den mest populære pasform, når det kommer til kasketter stammer fra baseball. Denne kasket har en god pasform til et hoved, og er lavet med en skygge der er let bøjet på midten, så den buer ned til siderne. Grunden til denne form er, at man har brugt kasketten i baseball i mange år. Kasketten er her lavet til, at pitcheren ikke får solen i øjnene, når de skal pitche bolden.

Find din favorit

Der er ingen der skal bestemme hvilken type kasket en anden person skal gå med. Derfor anbefaler vi, at du tager forbi en butik, hvor du kan prøve de forskellige modeller. På den måde kan du købe den type kasket, som du bedst kan lide at gå med. Hvis du vil blande det lidt, så kan du købe en kombination af dem begge, så du har flere at vælge imellem.

Hvad koster en kasket

Kasketter koster alt fra 100kr og opefter, faktisk kan man få kasketter til flere tusinde kroner, hvis de kommer fra dyre mærker som Hermès. Derfor er det vigtigt, at du overvejer hvad dit budget er, inden du går på jagt efter en eller flere kasketter.

Flere Nyheder