Hvordan vælger du din nye havetraktor?

25 January 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Er tiden endelig kommet til, at du skal erhverve dig en havetraktor? Så ser du sikkert frem til, at du kan klare græsslåningen hurtigere og mere effektivt end før. Den gode gamle græsslåmaskine er selvfølgelig smart, sammenlignet med den, hvor du selv skal skubbe den, men arbejdet kan være utrolig tidskrævende, når der skal klippes større arealer græs. 

For at hjælpe dig med at finde den bedst mulige havetraktor, så læs gerne med herunder. 

Sådan kan du vælge din nye havetraktor

Når du skal screene markedet for havetraktorer, er det en fordel, du tænker over de behov, du har til din havetraktor. Hvad er med andre ord ekstra vigtigt for dig? Er det de forskellige funktioner, som havetraktoren har? Er det i lige så høj grad komforten? Eller er der prioriteringer omkring brugervenligheden, som du vægter særlig højt? 

Kig efter brugervenligheden 

Der findes mange forskellige havetraktorer, du kan vælge mellem. Nogle modeller har ekstra god brugervenlig. Det betyder, at det er let for dig at køre og styre din havetraktor. Brugervenlighed kan også handle om, at du kan finde en havetraktor, som kan styres med pedaler, og som er uden gear. 

Hold øje med de forskellige klippefunktioner 

Det spiller naturligvis en vigtig rolle, hvilke klippefunktioner en havetraktor har, og der er mange forskellige. Du kan finde alt fra multiklip, opsamler og bagudkast for at nævne nogle få. 

Ønsker du god komfort? 

Hvis du vil købe en havetraktor, så er chancerne sikkert store ift., at du også skal slå meget græs. Derfor må du selvfølgelig også gerne sidde behageligt, mens du gør det. I de forskellige modeller du finder på markedet, er komforten prioriteret på forskellige måder. Nogle modeller er med både et sæde, der et polstret, et behageligt armlæn og softgrip rat. Der er med andre ord tænkt over, hvordan din oplevelse er, når du kører havetraktoren. 

More articles