Koteletter i fad – når aftensmaden skal være nem og billig

07 februar 2019 Astrid Pedersen
Koteletter i fad - når aftensmaden skal være nem og billig

Opskrifter på nem og lækker aftensmad er et must i en travl og presset hverdag, hvor begge forældre i en familie arbejder ude. Ofte nedprioriteres madlavningen, da de fleste mennesker hellere vil have tid til andre ting, når børnene er hentet og indkøbene overstået. Mange får en tendens til at vælge de nemme løsninger, og smider en frysepizza eller en færdigret i indkøbsvognen, hvis da ikke turen går forbi den lokale grillbar eller et pizzeria. Og det er hverken sundt eller godt for pengepungen i det lange løb. Færdiglavet mad er ofte fremstillet af dårlige råvarer, og ofte forarbejdet i så høj en grad, at det er direkte skadeligt for helbreddet. Til gengæld indeholder fast food nærmest ingen af de vigtige næringsstoffer, børn har brug for – og så er det dyrt.

Lækker og velsmagende aftensmad med koteletter i fad

Hvis du ønsker at bryde den onde cirkel, kan du – nemt og hurtigt – fremtrylle et sundt og nærende aftensmåltid, som både børn og voksne vil elske. Den danske klassiker koteletter i fad er en ret, som er hurtig at fremstille, billig at købe ind til, og som tilmed er langt sundere for alle end en burger eller en pizza.

Børnene elsker de møre og saftige svinekoteletter af høj kvalitet og den velsmagende, runde flødesovs med tomat. Og så kan du sætte dit eget, personlige præg på koteletter i fad ved for eksempel at tilføje bacon, cocktailpølser, eller ekstra grøntsager. Du kan servere koteletter i fad med kartoffelmos eller ris, og eventuel garniture i form af haricots verts eller fine ærter.

Koteletter i fad er hurtigt og billigt at lave

Ingredienserne til koteletter i fad hører til i den billige ende, og kan skaffes i ethvert supermarked. Og du behøver ikke at sætte flere timer af til tilberedning, da langt det meste af denne foregår ved, at koteletterne passer sig selv i ovnen.

Flere nyheder