Lav et godt samlingspunkt om sådan et bålfad

25 March 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er praktisk med et bålfad, da man kan have sådan et stående i de fleste haver og på terrasserne og endda balkoner og altaner, så længe røgen ikke søger for meget indenfor grundet for lidt plads udenfor.

På den måde behøver man ikke grave en bålplads for at have et sted at lave et bål, og man ødelægger ikke ens egen have eller et andet sted i naturen, fordi man brænder græsset væk og sætter ild til brænde.

Den slags efterlader jo et påviseligt aftryk, så man må hellere være sikker på, at det er et bålsted, man gider at have i ens have i et godt stykke tid, da det kan tage lang tid at få til at ligne sit gamle jeg, før man brugte stedet til at brænde af på.

Gør man det andre steder, så skal man være sikker på, at man har tilladelse til at starte et bål her.

Ting at lave omkring et bålfad

Med et bålfad kan man have bålet, hvor man ønsker det, og man kan endda flytte stedet rundt, som det passer med vind, vejr og omgivelser.

Nogle gange kan man endda flytte det, mens der er et bål i gang, men så skal man være forsigtig.

Omkring dette bål kan man så bage snobrød, men man kan også bare sidde og varme sig omkring det, hvis det nu er en kold aften, hvor man gerne vil blive lidt længere uden, men vejret stadig lige er til den kølige side.

Desuden er det også bare hyggeligt at tænde op i sådan et bål og kigge på flammerne og lytte til den knitrende lyd fra brændet.

Måske skal man også af med lidt gammelt brænde, og så er der jo også en praktisk årsag til at fyre op i det her bålfad.

Saml jer omkring bålfadet og fortæl en masse historier og lad hyggen brede sig!

More articles