Øg sikkerheden med parkeringskontrol

02 maj 2022 Lotte Hindsberg

editorial

Hvad enten du er et firma, et boligselskab, et indkøbscenter eller måske noget helt fjerde, og du har et parkeringsareal, kan du overveje at få et professionelt parkeringsfirma til at overtage kontrollen og den daglige ledelse af pladsen. Du kan læse mere her https://unopark.dk/.

Det er der flere fordele ved. Den første er selvfølgelig nærliggende, at du slipper for at bruge tid og kræfter på din parkeringsplads og i stedet kan bruge dem på dit kerneområde. Den næste fordel er, at det vil være nemmere for folk, der reelt har en aftale at finde en parkeringsplads. Det gælder både ansatte, kunder og gæster. 

parkeringskontrol

Alt det praktiske

Inden du beslutter noget, vil du sammen med en erfaren parkeringsrådgiver afdække dit behov og i fællesskab vil I finde frem til den løsning, der passer til dig. Hvad enten du repræsenterer en virksomhed, et indkøbscenter, et boligselskab eller måske en række huse med et fælles parkeringsområde.  

Parkeringsfirmaet vil også stå for det praktiske. Lige fra at sætte betalingsautomater op, online systemer og en praktisk app, som gør det nemt for alle brugere at parkere uden at få en bøde.

Der vil gå parkeringsvagter rundt flere gange dagligt og kontrollere, at det kun er lovlige brugere, der holder parkeret. Han vil udstøde bøder til de biler, der holder ulovligt. Det vil også være parkeringsvagten, der vil stå for det praktiske med at inddrive bøderne. En ekstra fordel ved at have en vagt gående er, at det samtidig øger sikkerheden i og omkring din parkeringsplads.

Når du har lavet en aftale med et parkeringsfirma, vil det være den samme rådgiver, som vil være din kontaktperson. Det gør det nemmere at kommunikere, da I allerede kender hinanden, og han vil også kende dig og dit firma. Det gør det hurtigere at lave ændringer – f.eks. hvis dine behov ændrer sig. 

Flere Nyheder