Renovering af slidt emalje i badekar

24 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal dit gamle slidte og skrammede badekar sættes flot i stand? Så læs med i det følgende.

Hvordan får man et gammelt badekar til at skinne igen?

Det er faktisk som oftest ikke nødvendigt at skifte badekarret ud blot på grund af nogle overfladiske skrammer i emaljen. I langt de fleste tilfælde vil emaljen nemlig kunne repareres.

Dette sker ved en proces som kaldes reemaljering. Herved fjernes den gamle emalje og erstattes med en ny og frisk en af slagsen.

Hvis du lader reemaljering af badekar udføre af en dygtig badekarsmaler er du garanteret det bedste resultat – og bor du i København eller på Frederiksberg kan du med fordel kontakte Emaljemanden.

image

Hvad koster det at få skiftet emalje i et badekar?

Du kan altid få en skarp pris på renovering af slidt emalje badekar hos Emaljemanden. Emaljemanden har igennem mange år hjulpet glade og tilfredse bolig ejere i København og på Frederiksberg med at få deres badekar til at stråle på ny.

Emaljemanden reparerer alle typer skader på emaljerede emner, såvel badekar og håndvaske som fliser og klinker. Når du lader Emaljemanden forestå opgaven med maling af dit badekar kan du være sikker på at denne bliver løst til UG med kryds og slange.

Emaljemanden er i besiddelse af såvel det rette professionelle håndelag som det udstyr der skal bruges i forbindelse med renovering af badekar. Og så har Emaljemanden i kraft af sin faglighed og erfaring de stærkeste forudsætninger for at skabe smukke og holdbare resultater.

Du får et skinnende badekar der står som nyt, med en stærk emalje som kan holde sig flot i mange år. Og det til en brøkdel af den pris det koster at skifte badekarret ud.

Du kan læse mere om Emaljemanden, og indhente dit personlige tidspunkt på renovering af badekar, via hjemmesiden emaljering-af-badekar.dk.

More articles