Spar penge og genbrug dine ting

21 November 2021 Steffen Petersen

editorial

Du kan nemt renovere dit badeværelse uden at bruge for mange penge. Den første måde at spare mange penge på er ved at genbruge ting, du allerede har i dit hjem. Du behøver ikke at bruge en formue på et nyt skab eller en dyr porcelænsvask. Der er masser af måder at give dit badeværelse en makeover på, uden at sprænge din pengepung.

 

image

 

Genbrug dine ting

Du kan bruge gamle møbler f.eks. nogle af dine gamle kommoder eller stole til opbevaring på badeværelset. Hvis du vil tilføje lidt farve, kan du vælge at male møblerne, så de får nyt liv og passer ind på badeværelset. En anden kreativ idé er at male en væg eller måske male fliserne på badeværelset. Maling er en nem og billig måde at renovere på og det skaber et smukt resultat uden du behøver at bruge en masse penge.

Du kan også vælge at sætte planter, stearinlys og andre fine nipsgenstande ind på badeværelset. Du behøver ikke at købe nyt, for du har helt sikkert noget tilovers fra nogle af de andre rum, som du kan bruge. Finder du alligevel ud af, at du mangler noget ting, kan du vælge at købe dem i en genbrugsbutik og spare nogle penge.

Giv dit badekar en omgang maling

Hvis du er så heldig, at du har et badekar på dit badeværelse, er der ingen tvivl om, at det tiltrækker opmærksomhed. Det gør et badekar som regel, da det er et stort møbel og de fleste foretrækker derfor også, at det ser flot ud. Hvis dit badekar er blevet slidt og der er kommet huller i emaljen, så kan det sagtens fikses. Du skal bruge et produkt der hedder polyurethan.

Det minder om epoxy og er et særdeles slidstærkt og rengøringsvenligt produkt. Når hullerne er fikset, kan du male dit badekar i den farve du ønsker og til sidst pynte badekarret med et fint serveringsbræt. 

More articles