Spar penge til Norge

15 April 2020 Pia Nielsen

editorial

Det kan betale sig at undersøge de forskellige pakkefirmaer, når du som erhvervsdrivende skal sende noget. Der er stor forskel på prisen generelt, men også til de forskellige lande. Gå efter firmaer, der har særlige tilbud på et land og send pakke til norge eksempelvis til langt mindre end de øvrige firmaer. 

 

Udvid dit kundesortiment…

Med webshops og online services er det essentielt at fragtudgifter er så lave som muligt. Som lille eller mellemstor virksomhed kan det være svært at lave fordelagtige aftaler med fragtmænd og pakkefirmaer, fordi dine leverancer måske ikke er konstante og forudsigelige. 

Afsøg markedet for de forskellige fragtfirmaers tilbud på forsendelse til det land, som du har kig på. Måske betaler det sig at bruge forskellige forsendelsesmuligheder til forskellige lande?

Hvad er det vigtigste?

Du kender det selv – når du skal shoppe online, går du sikkert efter både købspris, fragtomkostninger og leveringstid. Hvis du skal være det firma, som kunderne vælger, skal du opfylde alle kravene.

En god start er at nedsætte fragtomkostninger for både dig og dine kunder – det tillader dig at nedsætte prisen mest muligt på dine produkter uden at få tab. Dine kunder slipper med billigst mulige leveringspris, og du kan tilbyde en kort leveringstid. 

Send pakke til Norge

Nordmænd er et godt eksempel på kunder, der lig os danskere foretrækker hurtig og billig levering. Samtidig skal returnering være ukompliceret. Med andre ord: Send en pakke til Norge billigt, hurtigt og med klare regler for returnering, så er du bedre stillet i konkurrencen om kunderne. 

Har du overvejet et fjernlager?

Har du kig på et nyt kundeområde, som eksempelvis Norge, kan det forkorte din leveringstid yderligere, hvis du overvejer et fjernlager i landet. Med et fjernlager skal pakkerne leveres over en kortere distance, og du kan tilbyde endnu billigere leveringspriser til dine kunder. 

 

 

More articles