Styrk medarbejdernes kompetencer med spændende Office 365 kurser

07 July 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har I netop rullet den versatile arbejdsplatform Microsoft Office 365 ud i din virksomhed, og ønsker du at dine medarbejdere får det bedste ud af denne? Så kan du med fordel forkæle dem med et vel tilrettelagt Microsoft Office 365 kursus hos 4D.

Hvad lærer man på et Microsoft Office 365 kursus?

Et Office 365 kursus hos 4D vil altid være tilrettelagt efter deltagernes faglige niveau. Det betyder at uanset hvilket kursus du vælger vil du altid kunne regne med at alle kan følge med – og at alle får noget ud af det. Der findes forskellige Microsoft Office 365 kurser hos 4D som hver især løfter et hjørne af platformen.

Du kan for eksempel vælge kurset ”Kom godt i gang med Office 365” hvis du og dine medarbejdere ønsker en generel introduktion til Microsoft Office 365. På dette kursus får I et godt overblik over de forskellige applikationer i Office 365 samt en gennemgang af hver enkelt applikations funktionalitet og applikationernes integration via platformen.

I løbet af kurset vil kursisterne gennemgå såvel Microsoft Word som PowerPoint, Excel og OneNote og få indblik i disse populære applikationers nye features og funktioner. Og der ud over vil deltagerne blive præsenteret for Outlook, OneDrive, Skype, Sway, Delve, Planner samt de to samarbejdsværktøjer Groups og Teams.

Ønsker enkelte medarbejdere at dykke dybere ned i de enkelte applikationer kan I med fordel gå videre med et af de andre Office 365 kurser hos 4D. Her kan I vælge imellem kurser i eksempelvis Microsoft Office 365 administration eller sikkerhed i forbindelse med Office 365. Eller I kan vælge et af de mere avancerede kurser i opbygning og udvikling af applikationer ved hjælp af Microsoft Office 365.

Er du i tvivl om hvilket Microsoft Office 365 kursus København du skal vælge kan du altid kontakte 4D. Du kan også tilmelde dig det gratis seminar ”Office 365 – Et overblik”. Læs mere på 4d.dk.

More articles