Tænk over, hvad din iPhone 8 skærm gnubber mod

17 oktober 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er utroligt nok de mindste ting, der kan være med til at gøre skade på ens iPhone 8 og specielt dens skærm, og det har sådan set ikke noget at gøre med, at sådan en telefon og dens tilbehør skulle være særligt sårbart.

Det har mere noget at gøre med, at vi bruger den så meget i løbet af en dag, at det formentlig er den foruden vores tøj, som vi benytter os mest af i løbet af en dag: Det er noget af det første, vi tjekker om morgenen, og vi indstiller alarmen på telefonen, inden vi skal sove.

Dog tror vi så også, at når vi ikke bruger den, at så er den helt beskyttet, men det er ikke helt korrekt.

Mange mennesker tror for eksempel, at deres iPhone 8 med videre er bedst beskyttet, hvis man vender den med siden med skærmen nedad, når man lægger den ned, men den kan få ridser af at ligge mod forskellige overflader, og selv de mindste ridser kan give skader.

Din iPhone 8 skærm skal ligge bestemte steder

Men det er også andre tidspunkter, hvor man ikke bruger den, at den kan komme til skade.

For når vi ikke har den i hånden, så har vi den i lommen, håndtasken eller andre steder, hvor den ikke er så langt væk, men så ligger den også ubeskyttet sammen med andre ting, som den kan ridse sig mod.

Det kan være sådan noget som dine husnøgler, bilnøgler en kuglepen i lommen med videre, som der kan ridse den.

Selv hvis det er genstande, der ikke kan ridse den, så kan skærmen bliver trykket, eller den kan blive fedtet, og det har den heller ikke godt af.

Derfor skal man tænke over, hvad man har sammen med telefonen, når man ikke bruger den, og så er det smart at bruge beskyttelsesartikler såsom disse på telefonen: https://www.phone-parts.dk/iphone-reservedele/iphone-8-tilbehor-og-reservedele/iphone-8-skaerm-1.html 

Flere Nyheder