Tag et hurtigt og nemt kviklån

30 January 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Kviklån eller mikrolån er et af de mest populære online lån der er på det danske marked. Som navnet kviklån indikerer er det et hurtigt og nemt lån. Det er muligt at få et kviklån indenfor få timer. Typisk drejer det sig om relative små beløb hvilke også betyder at låneproceduren er enkel og der stilles få krav til forbrugeren. Modsat en traditionel bank er der ofte ikke noget krav om sikkerhed. Lånet vil som udgangspunkt have en højere rente end hvis der er lånt i banken. Men ikke altid. Nogle gange vil en traditionel kassekredit have en højere ÅOP end et kviklån. Det kommer helt an på hvor hurtig du er til at tilbage betale lånet.

Start med at ligge et budget

Inden du låner penge og det er uanset hvor meget du står og har brug for dem her og nu, er det en god ide at have styr på, hvad du har af indtægter og udgifter. Derved ved du også hvor mange penge du kan betale af hver måned og hvor lang tid det vil tage. Det er vigtigt at du ikke lægger et alt for stramt og optimistisk budget. Der skal være plads til at gå ud en gang i mellem eller hvis du får en uventet ekstra regning, så du ikke skal ud og låne endnu flere penge. 

Søg mere end et lån

Selvom kviklån de sidste par år er blevet billigere på grund af konkurrencen, er der ingen grund til at betale mere end højst nødvendigt. Brug derfor de ekstra minutter på at søge mere end et sted og sammenlign de forskellige lån. Der kan være mange penge at spare. Samtidig kan du bruge de forskellige tilbud, til at høre banken om det er muligt at de kan komme med et endnu bedre tilbud, end det de lige er kommet med.  

More articles