Tips og tricks til at vælge en kompetent og billig maler

14 February 2020 Silje Hansen

editorial

Der findes i dag rigtig mange malere på landsplan. Der er naturligvis også derfor store forskelle på den pris og kvalitet man kan forvente at få udført. Da en maler ikke kræver en uddannelse, er det oftest baseret på erfaring og håndværk man har lært med tiden. Det er derfor altid en fordel at vælge en erfaren maler til opgaven, hvis det f.eks. omhandler husets facade. Det vil som regel også være dyre at vælge en erfaren maler, da fagmanden godt kender til sin ekspertise og håndværn, som der løbende er blevet udviklet på i løbet af årene. Vælger du derimod et nyt malerfirma, vil du opleve at prisen er billigere. Det er ikke ens betydende med at den ene er bedre end den anden baseret på deres erfaring. Det nye malerfirma, kan bestræbe sig på at yde den ekstra indsats der gør, at du bliver tilfreds med samarbejdet.

Uanset om du vælger en ny eller erfaren maler, kan det godt betale sig at undersøge markedet grundigt, for at finde den mest kompetente billige maler til opgaven.

Vælg en billig maler med gode anbefalinger

Når du skal finde en maler, er det altid en fordel at forhøre dig rundt i dit netværk. Det kan du gøre ved at høre venner, familie og kollegaer om du har referencer eller anbefalinger til et malerfirma. Herudover kan du undersøge de enkelte malerfirmaer ved at læse de kundeanmeldelser, der måtte være at finde på Trustpilot eller sociale medier. Det er oftest en god indikation af, hvad du kan forvente af samarbejdet. 

Vælg en maler der sætter en ære i sit håndværk

Prisen på at udføre opgaven er naturligvis vigtig. Det er dog væsentlig ikke kun at lade den faktorer spille ind i forhold til din beslutning. Der er som sagt stor forskel i den kvalitet og service du kan forvente at modtage. Vi anbefaler derfor at vælge fagmand, der sætter en ære i at give dig en kompetent rådgivning omkring malerarbejdet

More articles