Tjen lidt ekstra ved siden af som freelance tekstforfatter

19 April 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Kender du det med, at du egentlig ikke føler, at du tjener nok i dit almindelige arbejde?

Det var måske heller ikke drømmearbejdet, men uddannelsesmæssigt kunne det ikke blive til mere, og du har trods alt nogle gode kollegaer og kort til arbejdspladsen.

Men du kunne virkelig godt bruge nogle flere penge til at spare op med og udleve nogle drømme i fritiden, som der ellers ikke er råd til, men så kunne du i det mindste begynde at opleve lidt mere såsom rejser, koncerter og meget andet, der ellers ikke er råd til.

Du har egentlig også tid til at arbejde lidt mere, da du bor alene og ikke har de store forpligtelser ellers i dit liv end venner og familie.

Dog ved du også, at det bliver for meget at skulle have fastansættelse ved siden af og tilpasse to jobs.

Du ville blive udbrændt af det.

Det er meget velegnet som ekstraarbejde at arbejde som freelance tekstforfatter

En god løsning i den sammenhæng kan være at blive freelance tekstforfatter, da det kan medføre, at du arbejder selvstændigt, kan arbejde hjemmefra, eller hvor det lige passer dig; og du kan ofte selv bestemme, hvor meget du vil arbejde.

Før du begynder at indvende med, at det kræver meget at finde kunder, og du ikke har erfaring nok og tid til at starte fra bunden, så kan du jo blive en del af https://wordpens.com/tekstforfattere/ , der kan klare det for dig.

Der skal nok klares lidt med at oprette sig som en virksomhed, da det kan blive nødvendigt, hvis man tjener over et vist beløb.

Men den slags kommer du hurtigt ind i, og det er lettere at gøre nu om dage end for bare år tilbage, da der er meget hjælp at hente til den slags nu om dage.

More articles