Tre gaver du kan overveje til dine ansatte

23 november 2021 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Nogle gange er der noget rart i, at du bare giver alle dine ansatte det samme i gave. På den måde slipper du for at skulle bruge en masse tid på at finde ud af, hvad de skal have. Her kommer vi ind på tre ting, der egner sig godt til en firmagave til alle medarbejdere. Vi er blevet inspireret til de tre ting af julefabrikken.dk. Det er en webshop, hvor de har specialiseret sig i, at du som virksomhedsejer kan købe julegaver til dine ansatte. De har derfor mange forskellige former for gaver at vælge imellem. 

1. Chokolade

Chokolade er et hit blandt de fleste. Det vil derfor være oplagt for dig, at du giver dem det. Samtidig kan du være sikker på, at det helt sikkert et noget, som dine medarbejdere godt kan bruge. Enten spiser de det jo selv, eller også vil de kunne give det til nogle andre, der gerne vil spise det. 

image

2. Lakrids

Hvis du ved, at flere af dine medarbejdere ikke er så meget til chokolade, er lakrids også en god mulighed for en gave til alle. Der findes i dag virkelig flotte krukker og dåser med gourmetlakrids. Det vil derfor helt sikkert være noget, som dine medarbejdere vil sætte pris på at spise. Eller give til nogle andre. 

3. Krus 

Måske har du ikke lyst til at give dine medarbejdere noget spiseligt, men i stedet en ting, som de kan bruge. Men hvad er du lige sikker på, at alle dine medarbejdere kan bruge? Det kan for eksempel være krus. Alle drikker jo enten kaffe eller te, og gør de ikke det, drikker de i hvert fald kakao. De vil derfor helt sikkert kunne bruge nogle flotte krus, som de kan drikke af. Det er derfor også oplagt for dig, at du vælger sådan nogle, når du skal vælge gave til dem i virksomheden. 

Flere Nyheder