Vælg de rigtige sneakers

18 March 2020 Camilla Skøtt
Vælg de rigtige sneakers

Sneakers går efterhånden til både hverdag og fest, og derfor er vi mange, der er svært glade for den komfortable sko – men hvad skal du overveje, inden du investerer i (endnu) et par?

MeShop faldt jeg tilfældigt over en artikel, der hedder “Sneakers – til sport og hverdag,” og helt automatisk tænkte jeg, at sneakers da også kan bruges til fest. 

Så blev jeg alligevel lidt i tvivl – er det kun mig, der kan finde på at tage i byen i et par sneakers? Men nej, da jeg kiggede mig omkring lørdag aften, blev jeg bekræftet i min tanke; både unge og gamle, drenge og piger går til fest i sneakers.

Mangler du et par nye et af slagsen, kan du med fordel have følgende guide i baghovedet, så du ikke bruger penge på et par sneakers, der kommer til at leve deres liv i skabet.

Guide til køb af sneakers

Skal du gå efter de neutrale, de farvede, de stribede eller de prikkede, og skal de være med snørebånd, velcro eller elastik? Og hvordan med materialet? Det er mange ting at tage stilling til, når du indleder jagten på nye sneakers, men hvis du stiller dig selv følgende spørgsmål, er der gode chancer for, at du kommer hjem med de rette:

1) Hvad skal du bruge dine sneakers til? Har de et bestemt formål, og skal de passe til et specifikt outfit, eller mangler du bare sneakers for sjov.

2) Hvor meget må de koste? Penge vokser jo ikke på træerne, så hvor mange penge har du til at købe sneakers for? Og hvis du ikke har råd til dem, du gerne vil have, er det så en mulighed at købe dem brugt?

3) Hvilken sæson skal dine sneakers bruges i? Inden du køber et bar tynde bomuldssneakers, er det en god idé at kigge ud af vinduet – hvis det er snevejr, er du måske bedre tjent med et par i læder.

Tjek også disse sider:

https://meshop.dk/
https://dkshops.dk/
https://shoppingnu.dk/
https://shopandbuy.dk/
https://minshopping.dk/
https://shopping-bloggen.dk/
https://Online-Shopping.dk/
https://ShoppingHome.dk/
https://HobbyShopping.dk/
https://ShoppingInspiration.dk/
https://shoppingagenten.dk/
https://ehandelsblog.dk/

More articles