Vær vikar i Sønderborg – og andre steder

08 November 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan stort set regne med, at hvis man breder ens muligheder ud, så er der også større chance for, at man får noget.

Det betyder ikke, at man slækker på ens krav, men at man udser et større marked for at komme i kontakt med det, som man leder efter.

Så lad os nu sige, at du arbejder som vikar, hvor du er tilknyttet et vikarbureau i Sønderborg, hvor du får en del arbejde fra.

Men der er ikke altid nok, og det er ikke altid lige spændende, og nogle gange må du tage arbejde, som der ikke lige er dig og slider på dig, men som er nødvendigt at tage, hvis du skal have tingene til at løbe rundt.

Her kan man trods alt øge chancerne for at opleve noget mere interessant rent arbejdsmæssigt, hvis man tilmelder sig et sted mere – eller flere – end bare lige i Sønderborg.

Bliv vikar i Sønderborg samt andre steder

Selvfølgelig er der bestemt nogle gange, hvor det er nok at være vikar i Sønderborg, og der er jo ingen grund til at sætte det over styr, og man skal helle ikke bide i den hånd som der fordrer en.

Men man kan jo undersøge muligheden for at være inaktiv i et andet bureau, så man allerede er tilknyttet her, og hvis der så er en periode, hvor der ikke er nok at lave i Sønderborg, så kan man altid aktivere sig det andet sted – eller flere af de andre steder – for at se, om der skulle være noget her.

På den måde kan man tilpasse sine muligheder efter, hvornår der lader til at være mest arbejde, så man trods alt kan få mere af det, som der passer bedst til en.

Der er skam flere faktorer, der spiller ind på dette, men nu har man gjort noget positivt selv på den front.

More articles