5 ting du kan kigge efter ved din næste glarmester

08 June 2022 Cecilie Mortensen

editorial

Kunne du bruge lidt hjælp på vejen, når det kommer til at finde en glarmester? Så er du havnet det helt rette sted. Her i artiklen kommer vi nemlig med 5 forskellige ting, du kan holde ekstra øje med, før du hyrer hjælp. De 5 ting kan forhåbentlig også hjælpe dig med at komme i de bedst mulige hænder. 

Skal du vælge en glarmester? Kig efter disse 5 ting

1. Hvem har mange år i faget bag sig? 

Kig gerne efter, hvem der har været i faget i mange år. For det kan spille ind på, hvor godt et arbejde der udføres hos dig. For det er klart, at der følger en vis rutine, viden og erfaring med, når en glarmester har arbejdet branchen i lang tid. 

glarmester

2. Hvem kan levere et højt serviceniveau? 

En anden ting der også er relevant for dig er, hvem der kan levere et højt serviceniveau. Servicen i et givent firma kan nemlig gøre udslaget ift., om du måtte ønske at vende tilbage eller ej. Og så kan det få en betydning for, hvordan du oplever arbejdet, der udføres. 

3. Hvem kan tilbyde konkurrencedygtige priser? 

Den tredje ting du kan kigge efter er, hvem der kan tilbyde konkurrencedygtige priser. Den mest effektive måde du finder frem til dette på er ved at ringe rundt til forskellige firmaer. Her kan du præsentere din opgave og indhente uforpligtende tilbud på, hvad arbejdet hos dig vil koste. 

4. Hvem er vant til at løse opgaver som din? 

En fjerde ting du kan kigge efter er, hvem der er vant til at løse opgaver som den, du skal have udført. For det kan også have meget at sige for, hvor godt glasarbejdet hos dig bliver. 

5. Hvornår er der tid i kalenderen til dig? 

En sidste ting du kan vælge ud fra er, hvornår der er tid i kalenderen til dig: https://www.gdglas.dk/.

More articles