Kom ud af misbruget med en profession el alkoholbehandling

17 August 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når et menneske udvikler en afhængighed og et deraf følgende misbrug, vil det ofte være nødvendigt med en professionel behandling for at få vedkommende tilbage på det rette spor. Uanset om afhængigheden drejer sig om hårde narkotiske stoffer (for eksempel kokain, heroin eller metamfetamin), hash eller marihuana, alkohol, receptpligtig medicin eller sågar sex eller spil, vil et afhængigheds betinget misbrug aldrig gå over af sig selv.

Tvært imod vil misbruget som oftest eskalere, idet tolerancen over for misbrugets objekt vil øges. Dette vil sige, at der med tiden skal større mængder af alkohol eller stoffer til for at opnå den ønskede effekt. Til sidst vil det være sådan, at en stof afhængig ikke vil kunne fungere i hverdagen uden en vis mængde af det pågældende stof i blodet. Hos alkoholikere snakker man om en ”funktions promille”, som angiver den andel af alkohol, som skal være til stede i blodet, før den misbrugsramte kan udføre selv de mest basale dagligdags opgaver.

Få hjælp til alkohol afvænning på et professionelt og velrenommeret misbrugscenter

Hvis du eller en af dine nærmeste er kommet ud i et misbrug af alkohol, som er nået til et stadie, hvor der kræves professionel hjælp, er det vigtigt, at du opsøger et misbrugscenter med speciale inden for alkoholbehandling. Et sådant center er Behandlingscenter Søby Park.

Hos Behandlingscenter Søby Park finder du dygtige behandlere i form af sundheds professionelle (læger, sygeplejersker og terapeuter) samt psykologer og omsorgspersoner. Al behandling på Behandlingscenter Søby Park foregår ud fra kendte, evidens baserede metoder – og succes raten er derefter. 4 ud af 5 patienter, som gennemgår et behandlings forløb på Behandlingscenter Søby Park, lægger efterfølgende misbruget helt og aldeles bag sig.

Hvis du ønsker at modtage kompetent alkoholbehandling i trygge og sikre rammer, kan du således med fordel tage et kig på behandlingscentersoebypark.dk

More articles