Du kan klare det meste med en Leatherman

23 April 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Og vi mener selvfølgelig ikke, at du skal have fat i studieværten David Letterman, selvom det kan udtales på samme måde.

Vi er ude i noget markant anderledes, som den gode David nok ikke kan ordne for dig.
For en Leatherman er altid til rådighed for dig og klar til at løse mange opgaver for dig, som du måtte opleve både derhjemme, i naturen, i haven, på udflugt, på jagt og meget andet.

Måske kan du huske TV-serien MacGyver, hvor vores protagonisk kunne klare det meste ved nogle få vedhåndendeværende remedier og således klare sig ud af de fleste faretruende situationer.

Sådan er det faktisk også med en Leatherman.

Hvad er en Leatherman så, spørger du måske om, hvis du ikke har stiftet bekendtskab med sådan en før?

Lad os svare dig ved at give dig et spørgsmål: Hvis du kun skulle have en enkelt eller få ting med på en overlevelsestur, hvad skulle det så være?

Mange personer vil nok svare en lommekniv, en schweizerkniv eller multi-tool af en anden art, og det er også lige præcist, hvad en Leatherman er.

Når navnet “Leatherman” står på dit multitool, så ved du, at du har at gøre med et stykke værktøj, der kan klare at få dig ud af penible situationer i specielt naturen, hvor du har få ting at gøre godt med og må udnytte omgivelser omkring dig.

Her kan din Leatherman være med til at omdanne umiddelbart nyttesløs bark, grene og andet til ild-remedier og spyd, hvis det skulle være.

Er du derhjemme og skal have vredet noget op, klippet noget over eller lignende, så er det altid smart som hjemmegående håndværker at have mindst én Leatherman hængende i dit værktøjsbælte.

Med det her værktøj er du sikret i mange forskellige situationer, og du skal aldrig være bange for, at du ikke kan overleve – eller bare lige fikse en mindre opgave derhjemme.

More articles