Du kan sikre dine parkeringspladser med professionel parkeringskontrol

22 juni 2021 Astrid Pedersen

Er du led og ked af uvedkommende og hensynsløs parkering på de parkeringspladser, som tilhører din private ejendom? Så bør du overveje at lade dine parkeringspladser overvåge. Og denne opgave kan du med fordel overlade til et professionelt parkeringsfirma.

Hvem kan hjælpe med professionel parkeringskontrol?

Hvis du ønsker at lade dine parkeringspladser overvåge og kontrollere af dygtige og erfarne parkeringsvagter, kan du med fordel vælge en parkeringsløsning hos det velrenommerede danske parkeringsfirma UnoPark.

UnoPark har igennem mere end et årti hjulpet danske parkeringskunder til de bedste parkeringsløsninger, som tilgodeser den enkelte kundes behov og ønsker. Med hjælp fra UnoPark vil du kunne sammensætte en parkeringsløsning, som matcher dine ønsker og behov. Som kunde hos UnoPark får du nemlig tildelt en erfaren parkeringskonsulent, som kan hjælpe dig med at identificere dine parkeringspladsers behov for parkeringskontrol.

 

 

UnoPark vil altid bestræbe sig på at levere en skræddersyet løsning, som er tilpasset netop dine parkeringspladser. Der er ingen one size fits all-løsninger hos UnoPark – og derfor vil du også altid være garanteret fuld tilfredshed. Hos UnoPark finder du udelukkende kompetente parkeringsvagter, som står klar til at håndhæve dine parkeringsregler.

Parkeringsvagter hos UnoPark har alle de rette forudsætninger i form af hjemmel og beføjelser til at udstede bødeforlæg. Samtidig er det UnoPark, der står for at opsætte synlig og tydelig skiltning i forbindelse med din parkeringsløsning. Og sidst men ikke mindst hjælper UnoPark med at inddrive bøder fra eventuelle parkeringssyndere.

Få en parkeringsløsning hos UnoPark – nemt og fleksibelt

UnoPark opererer med fleksible parkeringsløsninger. Det betyder, at du som kunde hos UnoPark ikke er bundet af tunge kontrakter, som ikke kan ændres. UnoPark forstår kundernes behov for at ændre på betingelser i parkeringsaftalerne hen ad vejen. Og derfor vil du altid kunne regne med en stærk parkeringsløsning hos UnoPark. Læs mere, og kontakt UnoPark direkte, via UnoPark.dk.

Flere Nyheder