En erstatningsadvokat hjælper dig med at få det du har krav på

27 November 2019 admin

editorial

Livet er uforudsigeligt og ulykker kommer når vi mindst venter det. De fleste danskere har en ulykkesforsikring, som dækker hvis de kommer til skade i en ulykke. Vores menneskelige krop er ligeså hårdfør som den er skrøbelig så selv små ulykker kan medføre store gener fremadrettet i form. Sådanne gener kalder i lægelige termer en méngrad som er en procentsats og som indikerer hvor store gener man har efter en ulykke. Denne méngrad er den som ligger til grund for en erstatning. 

 

En méngradserstatning får man fordi man skal leve med generne af en ulykke resten af ens liv. Det kan være gener såsom medicinudgifter, smerter eller andre begrænsninger. 

Dit forsikringsselskab er ikke altid din ven

Når uheldet er ude skal du huske at dit forsikringsselskab ikke er din ven i denne interaktion. Forsikringsselskabet vil prøve at få nedjusteret méngraden så den skal udbetale mindst muligt i erstatning. Denne realisering finder mange danskere først ud af når uheldet er sket. Men heldigvis behøver man ikke stå alene i kampen mod forsikringsselskabet. Det er her man hører en erstatningsadvokat, som kan hjælpe en med at få den erstatning man har krav på. 

Din erstatningsadvokat kan hjælpe dig på flere måde. Den første er måske vigtigste ting din advokat kan gøre er at være din buffer i forhold til forsikringsselskabet. Vedkommende sørger for at du ikke skal tage stilling til alting og henvender sig kun når det er absolut nødvendigt. Derudover så sørger han/hun for via sit lovkendskab at du får så meget som muligt i erstatning. For det kan eksempelvis være at du har krav på mere end du først troede. Der er méngradserstatning, tab af erhvervsevne, potentielt svie og smerte samt tabt arbejdsfortjeneste for bare at nævne nogle. Så selvom det lyder som en stor udskrivning er en erstatningsadvokat en investering , eller din forsikring for at dit forsikringsselskab betaler dig det de skal. 

More articles