En gulvslibning kan give dig dit smukke gulv igen

11 December 2018 Astrid Pedersen

editorial

Er dit gulv skæmmet af pletter, som ikke kan vaskes af, grålige og matte slidspor i træværkets overflade og gullige felter under vinduerne, der hvor lys indfaldet er mest kraftigt? Har dit før så glatte og behagelige trægulv fået en tendens til at danne grimme splinter, som hænger fast i strømperne, når du betræder det? Og er den smukke, sæbebehandlede overflade blevet ru, mat og generelt misfarvet? Så er der meget, der tyder på, at dit gulv er blevet godt gammeldags slidt.

Dette betyder, at den beskyttende hinde af sæbe, som gulvet modtog ved sin seneste gulvslibning (eller da det blev lagt) er slidt bort, og træværkets overflade derfor ligger blotlagt og sårbar. Når dette sker, vil træværket tørre ud, og overfladen dermed blive porøs og modtagelig over for påvirkninger så som daglig slitage, støv, snavs, spildte væsker, og solens skarpe stråler. Når først disse misfarvninger er begyndt at opstå, er det for sent at prøve med gulvvask for at få gulvet flot og skinnende igen. Den eneste vej til et smukt trægulv, er en gulvslibning

Vælg en professionel gulvslibning, og få det smukkeste resultat

mange mennesker vælger selv at forestå slibning af gulv. Dette kan dog sjældent betale sig. For det første skal du ud og leje slibemaskine samt indkøbe diverse materialer. For det andet er det tungt og bøvlet arbejde, som du måske ikke som lægmand har de stærkeste forudsætninger for at kunne udføre til perfektion. Og for det tredje er det et tidkrævende stykke arbejde – så hvorfor ikke bare lade de professionelle klare ærterne?

En dygtig og erfaren gulvmand med det rette maskinel vil kunne opnå et langt smukkere og mere ensartet resultat – og endda på kortere tid. Kig ind på https://gkservice.dk/ og find en gulvmand med stor ekspertise inden for slibning og efterbehandling af trægulve.

More articles