Få serviceret din Opel hos en autoriseret forhandler

30 June 2020 Silje Hansen

Opel er et kendt og populært Tysk bilmærke, som rigtig mange danskere vælger at køre rundt i. Opel er kendt for at lave velkørende biler med en masse lækkert udstyr. Opel er samtidig et mærke, man typisk forbinder med kvalitet og pålidelig. Der er derfor stor troværdighed omkring Opels biler. De laver både små biler til bykørsel som f.eks. “Adam”. Herudover er der lidt mere sportybiler som f.eks. en “corsa” eller “Astra”. Opel laver også nogle fantastiske familiebiler, hvor der er plads til hele familien. Der er plads til alt det nødvendige baggage, når I skal syd på eller generelt i en travl hverdag hvor der både er skole og fritidsaktiviteter derefter. Der er en Opel for enhver størrelse, smag og behov.

Hvor skal du få serviceret din Opel?

Som udgangspunkt er der ingen regler for, hvor du skal gå hen få at få serviceret eller repareret din Opel. Det er dog klart en fordel at vælge et autoriseret Opel værksted. Her kender de din Opel, og bruger kun de originale dele, når du skal have reparareret  din bil. Det er klart at foretrække, da det er det bilen er bygget til, og man dermed også opretholder fabriksgarantien på bilen, hvis du har en nyere Opel. Hos et Opel værksted, vil du heller ikke blive udsat for dyre regninger eller reparationer, som du ikke selv har godkendt. De foretager ingen yderligere reparationer eller tiltag på bilen uden dit accept. 

Du kan samtidig forvente, at når du besøger en Opel forhandler eller et autoriseret Opel værksted, at du kan få den nødvendige hjælp og sparring for, hvordan du bedst vedligeholder din bil. Du kan også få hjælp til at forebygge nogle af de fejl eller skader, der kan komme på bilen. Det vil altid være til konkurrencedygtige priser. Få dit Opel service her.

More articles