Få et flot og skinnende gulv med en professionel gulvafslibning

11 May 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt og ked af dit slidte trægulv, og går du i alvorlige overvejelse angående anlæggelse af et nyt eet af slagsen? Så bør du tænke dig om en ekstra gang.

Du har måske ikke inddraget det faktum i dine overvejelser, at trægulvet faktisk har en vis værdi. Et trægulv er, såfremt det er velplejet og velholdt, et kæmpe aktiv for en hvilken som helst bolig. Især hvis der er tale om et originalt trægulv.

Uanset om din villa er belagt med elegant sildebens parket, eller din murermester villa kan bryste sig af flotte massive egeplanker, kan du roligt regne med at gulvet tilføjer din bolig stor værdi. Det vil være nærmest økonomisk uoverkommeligt at lægge et nyt gulv i tilsvarende kvalitet. Og en anden gulvtype vil aldrig rigtig kunne erstatte et trægulvs look and feel.

Mit gulv er grimt og slidt – hvad gør jeg?

Det kan selvfølgelig godt være lidt svært at se hvorledes et trægulv skulle kunne udgøre et aktiv, når det er flosset og nusset i overfladen. Er trægulvet forsømt, vil det have udviklet tegn på slid, som dog til alt held i langt de fleste tilfælde tager sig værre ud end de i virkeligheden er.

Pletter og skjolder fra spildte væsker, ridser og småskrammer, misfarvede plamager fra solfalming og de gråligt matte spor af nedtrådt skidt og støv er som oftest blot overfladiske skønhedspletter. Dette betyder, at de nemt vil kunne fjernes med en effektiv gulvafslibning. Og med en efterbehandling med eksempelvis sæbe eller olie vil gulvet blive smukt og strålende på ny.

Få hjælp til din gulvafslibning hos en dygtig gulvmand

Du kan selvfølgelig også vælge en såkaldt forseglende behandling som for eksempel klar lak, hvis du ønsker et trægulv som er knap så pleje krævende. Du kan få mere information om gulvafslibning på Gulvkanonen.dk

More articles