Få flote gulve igen med en gulvafslibning

19 May 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er dine trægulve i så ringe en forfatning så du overvejer at skifte dem ud? Så bør du tænke dig om en ekstra gang – og i denne forbindelse kan du med fordel tage en gulvmand med på råd. Dine trægulve kan nemlig med stor sandsynlighed blive rigtig pæne igen.

Skyldes skaderne i træværket en vandskade eller lignende, vil du med en gulvafhøvling kunne udligne diverse niveau forskelle og få gulvet til at fremstå jævnt igen. Og hvis gulvet – som det gør sig gældende i langt de fleste tilfælde – blot er mærket af almindelig slitage, skal det blot en grundig og effektiv gulvafslibning til for at få overfladen til at skinne på ny. De skader, et gulv pådrager sig ved dagligdags slid, er nemlig som regel blot overfladiske, og kan således nemt fjernes ved en professionel gulvafslibning.

Hvorfor beholde det slidte trægulv?

Måske tænker du at det er lidt meget at gøre ud af det – og at du lige så godt bare kan anskaffe et nyt gulv. Men her skal du tænke på at et trægulv i samme kvalitet som dit nuværende er utroligt dyrt at få anlagt, både når det handler om udgiften til materialer som når det kommer til arbejdslønnen.

Her er det langt billigere at lade en dygtig og erfaren gulvmand foretage en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling. Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel en sådan procedure kan gøre for dit gulv. Og så vil du faktisk kunne have glæde af dit ”nye” gulv i mange år fremover.

Hvem kan hjælpe mig med afslibning af gulve?

Når du står for at skulle vælge den håndværker, som kan forestå din gulvafslibning, bør du gå efter et etableret gulvfirma som for eksempel Gulvkanonen. Gulvkanonen har afdelinger over hele Danmark, og du kan finde din lokale Gulvkanonen gulvmand på Gulvkanonen.dk

More articles