Få mulighed for nye arbejdsopgaver med et krancertifikat

07 February 2022 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Drømmer du om at kunne varetage nye arbejdsopgaver i virksomheden, eller drømmer du måske om et helt nyt arbejde, er det en god ide, at du sørger for at tilegne dig nogle færdigheder, der gør det muligt. Det kan for eksempel være at tage et krancertifikat, så du kan styre en kran. Det kræver en uddannelse at kunne gøre det, og du vil derfor have bedre mulighed for at få et job, når du har taget det. 

Et godt sted for dig at tage et krancertifikat, hvis du bor i Syd- eller Sønderjylland, er EUC Syd. De har en række kursussteder rundt om i regionen, og de afholder en række kurser, der blandt andet henvender sig til faglærte og ufaglærte. Det vil derfor være oplagt for dig at henvende dig til dem. Du kan læse mere om at tage et krancertifikat på https://www.eucsyd.dk/amu-efteruddannelse/kursusoversigt/transport/ 

Krancertifikat

Hvor lang tid tager det at tage et krancertifikat? 

Hvis du er blevet interesseret i at tage et krancertifikat, vil du sikkert gerne nu vide, hvor lang tid det kommer til at tage dig at gøre det. Hos EUC Syd skal du på kursus i 10 dage, hvis du gerne vil bruge en kran, der har en højde på 8-30 meter. Det er altså ikke lang tid, som du skal sætte af til at lære nogle helt nye færdigheder, der kan få dig et helt andet sted hen i din karriere. 

Nu tænker du måske, at det så må være meget dyrt at tage et krancertifikat, men det er det heller ikke. Hos EUC Syd betaler du kun 130 kroner om dagen, hvis du er ufaglært eller faglært. Det vil derfor bestemt ikke være noget, der kommer til at koste dig mange penge. 

Hvis du stadig har spørgsmål, er det derfor en god ide, at du kontakter dem, så de kan hjælpe dig med, om det vil være det rette for dig at tage et krancertifikat. 

More articles