Få professionel hjælp til at sælge et dødsbo

09 April 2021 Silje Hansen

editorial

Det kan være en meget vanskelig situation at stå i, når du mister en af dine nærmeste. Som nærmeste pårørende har du måske også ansvaret for det praktiske, som f.eks. at bestille en gravplads, en gravsten og håndtere dødsboet. Der er garanteret mange møbler og småting som har stor betydning for dig og hele familien. Der kan også være mange af tingene, som hverken du eller andre familiemedlemmer kan bruge. Her kan det være svært at overskue, hvad det samlede dødsbo er værd, og hvad de enkelte ting kan sælges for.

Langt de fleste vælger også at opdele møbler og genstandene mellem sig, som de gerne vil arve efter den afdøde. Resten skal enten sælges enkelt vis, eller også er der mulighed for at få en samlet vurdering af en professionel virksomhed, som er specialiseret i vurdering og salg af dødsbo. 

Derfor skal du vælge professionel hjælp til vurdering og rydning af dødsbo

Der er flere gode argumenter for, hvorfor du skal undersøge dine muligheder for at få hjælp til vurdering og rydning af et dødsbo. Dermed skal du ikke stå med hele opgaven selv, kan få det maksimale ud af at sælge alle de møbler og genstande i dødsboet, som står tilbage. Det er klart en fordel at vælge en virksomhed som har arbejdet med vurdering og salg af dødsbo i mange år. På denne måde kan du også få den mest reelle vurdering af det samlede dødsbo. Derudover kan du også få solgt det hele på én gang og hjælp til at tømme hele dødsboet. Det gør det både nemmere for dig at stå med.

Hvem kan hjælpe med at vurdere et dødsbo?

Hvis du er i markedet for at finde professionel hjælp til vurdering af et dødsbo eller salg af et dødsbo, skal du tage kontakt til dødsbo-rydning.dk.

More articles