Gulvafslibning og -behandling i Lyngby

22 October 2020 Maria Laugesen

editorial

En afslibning af gulvene kan gøre en stor forskel for hele rummet. Og får du dem i samme omgang behandlet, så får du nogle smukke trægulve, som holder i mange år. Fordelen ved dette er også, at du selv kan vælge, hvilket look og hvilken nuance, dit gulv skal have. 

Hvilke gulve kan slibes?

Før du bestiller en gulvafslibning i Lyngby skal du naturligvis være sikker på, at dit gulv kan slibes. Det kan det næsten med garanti, hvis det er massivt trægulv eller plankegulv. De fleste parketgulve kan også slibes, men kan dog ikke afhøvles forinden. Modsat kan man lamelgulve ikke afslibes, ligesom laminatgulve aldrig må slibes.

Ved en afhøvling fjernes 2-4 mm. af gulvet, og det er derfor nødvendigt, at der er tilstrækkeligt gulv tilbage til, at dette kan gøres. Har gulvet været afhøvlet mange gange tidligere er dette ikke sikkert. Her kan det i stedet være en mulighed at nøjes med kun en gulvafslibning, eller du kan vælge helt at udskifte gulvet.

Få professionel gulvafslibning i Lyngby

Der findes maskiner til udlejning, som gør det muligt selv at forsøge at slibe gulvene. Dette anbefales dog ikke, da det kræver en vis erfaring og træning at kunne håndtere maskinen og udføre den rette fremgangsmåde. Du risikerer at ødelægge gulvet og lave dybe ridser og skader, såfremt du ikke anvender maskineriet korrekt.

I stedet kan du kontakte DBF Gulvservice, som tilbyder både afhøvling og gulvafslibning i Lyngby og omegn. Du kan naturligvis også få udført efterbehandling på dine gulve i form af fx lak eller lud, så du selv kan bestemme finish og nuance. Med deres mange års erfaring kan de rådgive dig om de løsninger, der egner sig bedst til dig og dine gulve, så du får det flotteste og det mest holdbare resultat efter behandlingen af dine trægulve.

More articles