Har du fået nok håndsprit ud af den håndsprit dispenser?

23 September 2021 Anders Lundtang Hansen

De bedste typer af sådan en slags håndsprit dispenser er den slags, der har en sensor i sig, så den aktiveres, når man stikker hånden under den, så den afleverer en afmålt klat sprit til en, som man kan desinficere ens hænder i.

For man skal jo netop undgå at bytte bakterier ved en håndspritdispenser, så har man sådan en, man skal trykke på, så kan det godt være, at man føler sig mere i kontrol, men så trykker man jo netop på en knap, som mange andre mennesker har trykker på før en, så det bliver et arnested for bakterier.

Men den automatiske kan så også blive en udfordring i sig selv at få sprit ud af, for den ene person kan have store hænder, mens den anden kan have mindre hænder og være dårlig til at smøre sig med håndsprit, men man får den samme klat håndsprit hver gang.

Mærk efter, om der var nok fra håndspritdispenseren

Mange af os har nok prøvet det med, at vi stak hånden under den dispenser, og så spyttede den en klat sprit ud, som der først kom alt for sent, efter man havde fjernet hånden, fordi man troede, den var i stykker.

Det er også en af grundene til, at man har en bakke under den, hvor spildt sprit kan lande.

Man skal bare have tålmodighed nok til at se, om man får sprit, og det kan godt tage et par sekunder.

Smør dig ind og føl efter, om du fik smurt dig godt ind, for måske gjorde du det ikke godt nok, eller måske var der faktisk for lidt, selvom maskinen burde give dig nok.

Er der kø til dispenseren, så må du bare stille dig om bagi, for det er trods alt folks sundhed, so, vi har at gøre med her.

More articles