Har du franske døre i dit hjem?

20 May 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der kan være rigtig mange grunde til, at man vælger at have nogle franske døre i ens hjem, og det kan jo allerede starte med, at man synes, det er nogle utroligt smukke døre, så dem vil man bare gerne have derhjemme.

Så er der også dem, som der synes, det lyder fint at have den slags døre, fordi det meste, der er fransk, plejer at være fint og fornemt.

Dog er det ikke altid, at det passer ind med indretningen med de her døre, og det kan blive bøvlet og besværligt at sætte dem op, men hvis man virkelig mener det, så burde det sagtens kunne lade sig gøre.

Nogle gange kan det komme på tale, at man tilpasser indretningen efter de døre og ikke omvendt.

Man har måske brug for at dele et værelse op i to med en skillevæg, og så kan man bruge sådan en dør her til formålet.

franske døre

Endnu flere grunde til at vælge franske døre derhjemme

Det kan også bare være en dør, der skal lede fra ét område til det næste i hjemmet, så man sætter sådan en fransk dør op som løsning.

Der kan have været en dør tidligere, så man skal have denne franske dør til at udgøre erstatningen, fordi man ikke er tilfreds med den gamle dør længere.

Den franske dør kan også være en, der skal lede udenfor, og det kan da være praktisk at bruge døren til det formål, for så kan man via ruderne få mere lys ind, og man kan se, hvad der sker udenfor.

Man kan vælge sådan en fransk dør som en enkeltdør, men man kan også få den som en dobbeltdør.

Det kan da heller ikke udelukkes, at man kan bruge sådan en dør som en værelsesdør. Der er nok ikke, så mange der gør det, men det kan da lade sig gøre.

More articles