Hvad er en gulvafslibning?

19 May 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

En gulvafslibning er en overflade behandling af dit trægulv, til hvilken der anvendes sandpapir. Dette er fastgjort på en roterende slibe rondel monteret på en maskine til afslibning af gulve som på skånsom, dog effektiv, vis fjerner de øverste millimeter af træværkets overflade.

Herved slibes alle slidspor, pletter, skjolder og øvrige misfarvninger samt overfladiske ridser og skrammer bort, og træværket efterlades glat og ensartet – parat til at modtage en plejende og beskyttende efterbehandling. Denne kan eksempelvis bestå af olie, sæbe eller lak alt efter dine ønsker til trægulvets udseende. Du kan altid kontakte et gulvfirma og bede dem give deres bud på en pris på afslibning af gulve i din bolig.

Hvor finder jeg et seriøst gulvfirma i nærheden?

Det er altid en god idé at benytte håndværkere som residerer tæt på din bopæl. Uanset hvor i landet du er bosat, kan du benytte dig af et gulvfirma tilknyttet Gulvkanonen, og på den måde være garanteret den mest optimale service.

Gulvkanonen er kendt for deres høje håndværksmæssige og faglige niveau og for at løse opgaver relateret til behandling af trægulve til rene tolvtaller. Når du vælger at lade en Gulvkanonen gulvsliber forestå afslibning af gulve, er du således sikret et slut resultat som du kan have glæde af i mange år.

De kompetente faglærte håndværkere som arbejder i Gulvkanonen regi vil aldrig gå på kompromis med hverken den håndværksmæssige standard eller med kvaliteten af de anvendte materialer. Samtidig vil de altid rådgive dig angående valg af efterbehandling og vejlede dig i forhold til vedligeholdelse og pleje af dit nyslebne trægulv. På den måde kan du forhåbentlig slutte dig til Gulvkanonens skare af glade og tilfredse kunder over hele landet når din gulvafslibning er afsluttet.

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på en professionel afslibning af gulve, kan du læse mere på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-ringe/ 

 

More articles