Hvornår er det nødvendigt med opsætning af filt?

23 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når en bygning udvikler sætnings skader i murværket, kan disse slå igennem pudset på murstensvæggen. Der behøver ikke at være tale om alvorlige eller graverende skader, som er til fare for husets sundhed. Det ses ofte i huset af ældre dato, at murværket er skredet lidt, og at pudset derfor er revnet. Der kan sagtens være tale om en rent kosmetisk skade – og den kan risikere at slå igennem malingen også.

Ingen har vel lyst til at have synlige revner og sprækker i væggene, som jo gerne skulle stå smukke og ensartede, og danne en tryg ramme rundt om stuen eller værelset. Til alt held er der hjælp at hente, hvis pudset på dine vægge er revnet eller har andre grimme ujævnheder. Du kan nemlig vælge opsætning af filt som indledende øvelser, når huset eller lejligheden skal males indvendig.

Hvorledes foregår opsætning af filt?

Den filt, som benyttes til at skabe det jævne og ensartede grundlag for et solidt stykke malerarbejde, er fremstillet af meget tynde tråde, og udgør således den perfekte base, hvis malingen skal binde optimalt. Opsætning af filt kan sammenlignes med tapetsering – og i lighed hermed kræver opsætning af filt det rette, sikre håndelag og en vis portion tålmodighed, hvis slut resultatet skal være smukt og ensartet.

Derfor anbefales det, at du får fat på en dygtig maler, som er i besiddelse af begge dele, samt en vis portion erfaring. Så er du helt sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt, og at resultatet bliver som du drømmer om.

Få hjælp til opsætning af filt hos din lokale maler

Du kan med fordel kontakte dit lokale malerfirma via Malerkanonen, når du har brug for hjælp til opsætning af filt i din bolig. Du kan få et godt tilbud på opsætning af filt på https://malerkanonen.dk/opsaetning-af-filt/ 

More articles