Installering af robotplæneklipper – få det gjort inden sommer

15 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Lige for tiden kan det godt være svært at tro på det – men foråret og sommeren er altså lige rundt om hjørnet. Det betyder at alting spirer, gror og blomstrer.

Både blomsterne og træerne vil springe ud i et duftende og farvestråleden flor som kan hæve humøret med flere grader. Solen vil lokke planter og vækster af alle typer frem, og den lette sommerregn vil sørge for at der bliver tilført næring til rødderne på træer, buske, blomster – og græsstrå.

Det er således ikke kun dit staudebed og din bøgehæk som vil begynde at gro. Din græsplæne vil også vise sig fra sin bedste side – eller sin værste, afhængig af hvordan man ser på det.

Det er de færreste som lige frem synes at det er en fest at slå græs. Derfor vil mange bolig ejere, især dem med store haver, så frem imod sommeren med blandede følelser. Der vil nemlig skulle bruges mange timer på at holde græsset i en acceptabel højde. Hvis plænen skal stå knivskarp og snorlige kræver det hårdt slid med plæneklipperen op til flere gange om ugen – medmindre du selvfølgelig investerer i en smart og moderne robotplæneklipper.

Hvad kan en robotplæneklipper?

En robotplæneklipper kan slå dit græs for dig helt uden at du selv behøver at løfte en finger. Det eneste du skal sørge for er at få installeret din robotplæneklipper ordentligt fra starten af. Installering af robotplæneklipper inkluderer opgaver så som nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper og opsætning af den medfølgende app.

Kanttråd til robotplæneklipper er en slags kabel som enten kan trækkes rundt i kanten på plænen eller nedlægges i jorden hele vejen rundt. Den sidst nævnte metode kan anbefales idet du så slipper for at have den grimme kanttråd til robotplæneklipper liggende synligt fremme. Og det anbefales samtidig at nedlægning af robotplæneklipper kanttråd udføres af professionelle.

Læs mere på kabelnedlaegning.dk 

More articles